Nieuwberichten
Voetbal Vereniging LTC Assen
Gepubliceerd op 25 september 2017

LTC A1 krijgt harde les in effectiviteit

LTC A1 had zich een andere start van de competitie voorgesteld. Waar in de bekerwedstrijden bij vlagen goed voetbal te zien was,
zo naรฏef werd er in de competitie gestart. Waar voor de wedstrijd nog door de trainer op werd gewezen, eerst even in de organisatie kijken wat de tegenstander doet,
gingen we toch snel de fout in door ons uit de tent te laten lokken. Resultaat een vroege 1-0 achterstand.
Het vervolg van de eerste helft speelden we best aardig en hadden we het meeste balbezit, zonder overigens veel kansen af te dwingen.
Ook de tweede helft begonnen we goed, maar na een kwartier geven we veel te gemakkelijk 2 doelpunten weg in 5 minuten.
Bij de 3-1 dachten we nog dat er wat te halen viel, maar door niet scherp te verdedigen krijgen we vanaf de aftrap gelijk de 4-1 om de oren.
Hierna weten we ook niet de knop om te zetten en de schade beperkt houden, waardoor het toch een draai om de oren wordt. 6-2 verlies.
Volgende week tegen LEO A1 thuis moet het wel anders en zal iedereen zijn niveau moeten halen.
Er is nog niets verloren. Gomos is een goede ploeg en daar kun je van verliezen.