Nieuws

LTC doet mee aan POIESZ-actie

Poiesz

Doe mee en steun de jeugdafdeling van LTC door gedurende de komende twee maanden uw boodschappen te doen bij POIESZ , supermarkt Maasstraat Pittelo!

Ook dit seizoen mag LTC deelnemen aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Deze actie vindt plaats van maandag 2 februari tot en met zondag 29 maart 2015. Een geweldige mogelijkheid LTC om extra geld binnen te krijgen voor haar jeugdafdeling.

Meedoen is eenvoudig!

Doe uw boodschappen bij Supermarkt Poiesz, Maasstraat Pittelo en verzamel zoveel mogelijk sponsormunten voor LTC. Een display met kokers van verschillende deelnemende verenigingen staat in de winkel, de sponsormunten ontvangt u aan de kassa. Hoe meer sponsormunten u deponeert in de LTC koker, des te hoger het sponsorbedrag voor LTC wordt.

Mocht u uw boodschappen doen bij een andere vestiging van de Poiesz, neem dan de sponsormunten mee naar LTC. In de kantine staat een bakje op de bar waarin u uw munten kunt deponeren.

Actieweek!

In de week van 2 tot en met 7 maart 2015 mogen wij LTC promoten in de winkel dmv posters, clubmateriaal etc. Op zaterdag 7 maart a.s. zullen jeugdleden van LTC een activiteit organiseren bij de Poiesz-winkel in Pittelo. Met deze activiteit kunnen we als vereniging extra sponsormunten verdienen.

We hopen er natuurlijk op dat veel van onze leden, supporters en andere belangstellenden die LTC een warm hart toedragen, zoveel mogelijk sponsorproducten kopen bij de Poiesz in Pittelo tijdens de actieperiode.

Het geld dat dit jaar binnenkomt wordt ook weer helemaal besteed aan de jeugdafdeling.

Namens het jeugdbestuur van LTC
Djoke Swart